LEGO, Tuborg és CF Nielsen

Amint azt tudjuk, a dánok nem csak a söreikről és a Lego termékeikről híresek világszerte, hanem a CF Nielsen révén a brikett gyártó gépeikről is. Most rátettünk még egy lapáttal.

Tizenkét darab CF Nielsen BP6500HD brikettálóval a világ legnagyobb brikett gyártó üzeme

A képen látható brikettüzem talán a világ legnagyobb teljesítményű, de mindeképp a legkorszerűbb brikett üzeme, amit valaha építettettek. A megrendlő kilétét, a szállítási szerződés részleteit és a telepítés helyszínét még előttünk is hosszú hónapokig teljes homály fedte. Az összesen tizenkettő darab BP6500 HD brikettáló egységből álló üzem éves szinten 100.000 tonna brikett előállítására képes, így az európai biomassza piac korlátait ismerve feltételeztük, hogy egy ekkora üzem csakis Európán kívül létesülhet.

Hirdetés
 
Hungarian Czech English German Italian Romanian Russian Slovak

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés

OLDALTÉRKÉP

KELLEMES ÜNNEPEKET

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kíván a brikettalo.hu csapata.

Irodánk 2014. december 20. és 2015. január 4. között zárva tart.
A beérkező e-mailekre és telefonhívásokra legkorábban 2015. január 5-én tudunk reagálni.

 

christmas-balls1

FŐBB REFERENCIÁK

logo-brikettalo-referencia-grey 02logo-brikettalo-referencia-grey 03logo-brikettalo-referencia-grey 22 logo-brikettalo-referencia-grey 00logo-brikettalo-referencia-grey 01logo-brikettalo-referencia-grey 12 logo-brikettalo-referencia-grey 19logo-brikettalo-referencia-grey 20logo-brikettalo-referencia-grey 10logo-brikettalo-referencia-grey 06logo-brikettalo-referencia-grey 04logo-brikettalo-referencia-grey 05logo-brikettalo-referencia-grey 08logo-brikettalo-referencia-grey 14logo-brikettalo-referencia-grey 11logo-brikettalo-referencia-grey 17logo-brikettalo-referencia-grey 25logo-brikettalo-referencia-grey 16


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem