A brikettálásról általában

A brikettálás olyan folyamat, amely során bizonyos típusú anyagok térfogata nagy nyomás alatt csökken, így a brikettált anyag fizikai jellemzői – elsősorban csomagolási, szállítási, továbbfeldolgozási és felhasználási szempontból - előnyösen változnak. Fa alapanyag brikettálása, préselése esetén a nagy nyomás alatt felszabaduló lignintartalom biztosítja az elkészült biobrikett szilárdságát.

Hidraulikus brikettáló gépek | Brikettáló vagy pellet gyártó gép pályázatból?
Brikettáló vagy pellet gyártó gép pályázatból?

A pályázati kiírások széles választékából a pályázatok szakértője, a NEOCONS Vállalkozásfejlesztési Iroda segítségével választottuk ki azokat, amelyek támogathatják a brikettáló berendezések beszerzését. Mivel minden pályázat eltérő feltételeket tartalmazhat, kérjük gondosan tanulmányozza át a leírásokat, vagy kérdés esetén írjon nekünk!

Nem ígérjük, hogy minden itt felsorolt pályázat alkalmas az ön számára, de ha vállalkozása megfelel a feltételeknek, és az brikettalo.hu oldalon bemutatott berendezéseket tőlünk rendeli meg, pályázatát akár díjmentesen is elkészítjük és mindent megteszünk azért, hogy céljainak megvalósításához vissza nem térítendő támogatást is szerezzünk.

Fontos tudnia, hogy a pályázatok többsége utófinanszírozású (noha egyik-másik keretében lehetőség van előleg igénylésére). Ez azt jelenti, hogy sikeres pályázat esetén a beruházás megvalósítását követően van lehetőség a pályázati támogatás folyósítására.

A sikeres pályázat kulcsa a megfelelően előkészített, megtervezett lebonyolítás, melynek kritikus tényezője a pénzügyi tervezés. Segítségére leszünk a brikettáló berendezések beszerzésének pénzügyi tervezésében és a teljes projekt lebonyolításában.

Szűrő kifejezés:     Tételek # 
# Cikk címe
1 Pályázat (GINOP 1.2.2.16) Mikro- kis- és középvállakozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása
2 Pályázat (GINOP 1.2.1.16) Mikro- kis- és középvállakozások termelési kapacitásának bővítése
3 Széchenyi 2020
 
Hirdetés
 

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés

OLDALTÉRKÉP