Pénz a lelke mindennek - a brikettálásnak is

Tetszik vagy sem, minden komoly fejlesztés előtt - és a brikettáló üzemek létesítését én már ide sorolom - beruházási (üzleti) tervet kell készíteni. Figyelembe kell venni a berendezések, technológiák költségeit, a szállítás, a telepítés költségét, a működéhez szükséges személyi és infrastrukturális (üzemeltetés, közművek stb.) költségeket, a bejövő és kimenő pénzáramlásokat (cash flow), sőt a lehetséges kockázatokat is!

Kiegészítők | Finomítók | Kiegészítők | Finomítók brikettálóhoz


Finomítók brikettálóhoz

Finomító brikettálóhoz RAFQ40R (5,5kW, max. 250 kg/óra)

Az előkészítő fázisok során darabolt, aprított alapanyag további finomítására szolgáló berendezés akár 250 kg/óra teljesítményre is képes. Segítségével az alapanyag eléri a 8 mm alatti brikettálható méretet. 
Termék részletek...


Finomító brikettálóhoz RAFQ40 (7,5kW, max. 300 kg/óra)

Az előkészítő fázisok során darabolt, aprított alapanyag további finomítására szolgáló berendezés akár 300 kg/óra teljesítményre is képes. Segítségével az alapanyag eléri a 8 mm alatti brikettálható méretet. 
Termék részletek...


Finomító brikettálóhoz RAFQ45 (11 kW, max. 400 kg/óra)

Az előkészítő fázisok során darabolt, aprított alapanyag további finomítására szolgáló berendezés akár 400 kg/óra teljesítményre is képes. Segítségével az alapanyag eléri a 8 mm alatti brikettálható méretet. 
Termék részletek...


Finomító brikettálóhoz RAFQ45R (9,2 kW, max. 350 kg/óra)

Az előkészítő fázisok során darabolt, aprított alapanyag további finomítására szolgáló berendezés akár 350 kg/óra teljesítményre is képes. Segítségével az alapanyag eléri a 8 mm alatti brikettálható méretet. 
Termék részletek...  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»
Találat 1 - 4 / 4
Hirdetés
 

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés

OLDALTÉRKÉP


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, daráló és pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem