Pénz a lelke mindennek - a brikettálásnak is

Tetszik vagy sem, minden komoly fejlesztés előtt - és a brikettáló üzemek létesítését én már ide sorolom - beruházási (üzleti) tervet kell készíteni. Figyelembe kell venni a berendezések, technológiák költségeit, a szállítás, a telepítés költségét, a működéhez szükséges személyi és infrastrukturális (üzemeltetés, közművek stb.) költségeket, a bejövő és kimenő pénzáramlásokat (cash flow), sőt a lehetséges kockázatokat is!

Hozzászólások (1)


A hozzászólások megjelenítése/elrejtése
...
hali. ha en szalmabol szeretnek brikettet gyartani,akkor milyen daralo kell hozza?meg hat mi egyeb? koszi avalaszt. Hali..
KATONA LAJOS , 2009. szeptember. 07.

Véleménye van? Ossza meg másokkal!

kisebb | nagyobb

Videók
Videók

A legtakarékosabb mechanikus brikettálónk akár 600 kg/óra teljesítménnyel

Verhetetlen ár-érték arányú és energiahatékonyságú gép a közepes kapacitású cégeék részére, akik tökéletes minőségű brikettet kívánnak gyártani. Gazdag alapfelszereltséggel és készre szerelve szállítjuk. Csak be kell dugnia és már gyárthat is! Részletes leírást itt olvashat a BPU integrált brikettáló egységekről.

Nagy teljesítményű mechanikus brikettáló akár 1800 kg/óra/gép teljesítménnyel

Egyedülálló konténeres mobil brikettáló

A mobil (konténeres) brikettáló rövid idő alatt áttelepíthető, gazdaságos megoldás akkor, ha a hulladékok különböző telephelyeken keletkeznek, és nincs szabad fedett üzemi terület a brikettáló telepítésére. 

Szalma-, energiafű-, miscanthus-brikett gyártó gépek

A CF Nielsen HD jelzésű (BP 5500 HD, BP 6000 HD és BP 6500 HD) mechanikus brikettáló gépeinket kifejezetten a nagy koptató hatású, szilikátos mezőgazdasági hulladékokra fejlesztették. A kétoldali behordócsiga és megnövelt adagolónyílások laza anyag esetén is garantálják a nagy teljesítményt.

Nincs teljesítménycsökkenés, nincs nem várt meglepetés, mint más gyártók egy behordócsigás gépeinél.

 
Hirdetés
 

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

OLDALTÉRKÉP


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, daráló és pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem