Boldog szülinapot CF Nielsen!

Az 1889. február 19-én Carl Frederick Nielsen által alapított cég idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját. Sajnos a tortázásnál nem voltunk ott, de képeket küldtek a fiúk. A névadó C.F. Nielsen bizonyára örvendezik fent, hogy nevét és vele együtt a folyamatos fejlesztés eszméjét ilyen hosszú időn keresztül megőrizték és a brikettáló gépek révén világszerte elismertté tették.

Hozzászólások (1)


A hozzászólások megjelenítése/elrejtése
...
Ha minden igaz jövő héten üzembe helyezzük a BPU 3200 gépet.Tisztelettel meg szeretném köszönni Csabának az önzetlen segítségét. Nem ismertük egymást előtte de egy végtelenül rendes kedves és korekt, becsületes embert ismerhettem meg benned. Ilyen emberek és vállalkozások viszik előre országunkat. Köszönettel tisztelettel Várkony Kornél KésB Bioenergia Kft
Várkony Kornél , 2014. március. 09.

Véleménye van? Ossza meg másokkal!

kisebb | nagyobb

Brikettáló gép | CF Nielsen mechanikus brikettáló gép | A takarékos BPU brikettáló egység (akár 600 kg/óra brikett)
A takarékos BPU brikettáló egység (akár 600 kg/óra brikett)

cf-nielsen-bpu-3200-brikettalo-uj

A legújabb fejlesztések eredményeként örömmel mutatjuk be a verhetetlenül kedvező ár-érték arányú CF Nielsen BPU (Briquette Press Unit) brikettgyártó egységeket. A BPU rövidítés egy olyan kompakt, mégis széles körben alkalmazható mechanikus brikettáló-egységet takar, amely alapfelszereltségével és energiahatékonyságával is veri az erős nemzetközi mezőnyt. Alapos elemzések és műszaki fejlesztések hatására termelési kapacitása további 20%-kal növekedett - a továbbfejelsztett présrendszernek és számítógépes vezérlésnek köszönhetően - ugyanakkora energiafelhasználás mellett. De nem csak ebben egyedülálló! Ára 30%-kal alacsonyabb, mint ha külön-külön vásárolná meg a silót, a brikettálógépet, az olajhűtő-fűtő egységet és az érintőképernyős vezérlést. CF Nielsen BPU 3200 brikettáló gép induló ára nettó 89.000 EUR.

A BPU jelű brikettáló gép két teljesítménykategóriában kapható. A kisebb változat a BPU 2500 jelű 18,5 kW-os motorral akár 350 kg/óra teljesítményre is képes, míg a nagyobbik, 22 kW-os BPU 3200 jelűvel a 600 kg/óra teljesítményű brikettálás sem lehetetlen.

A brikettáló egység magában foglal minden olyan egységet és kiegészítőt, amely a kiváló minőségű brikett előállításához szükséges. Óriási előnye, hogy nem szükséges helyszíni szerelés, mert már a gyárban az ön alapanyagához ideális présrendszerrel szerelik és állítják be a vezérlést, így a telepítési költségek minimálisak, szinte csak a szállításra korlátozódnak. Egyszerűen csak bedugja és brikettál! Önnek csak a megfelelően előkészített alapanyag adagolásáról kell gondoskodnia, a többit a brikettáló gép és az automatikus vezérlés elintézi. Más mechanikus brikettáló gépekhez képest szintén nagy előnye, hogy speciális flexibilis présrendszerrel is felszerelhető, amely - bizonyos korlátok között - többféle típusú alapanyaghoz adaptálható, így alapanyagváltás vagy az alapanyag összetételének megváltozása esetén sem felételenül szükséges a préshüvelyek cseréje.

A BPU sorozat brikettáló egységei alapfelszereltségként tartalmazzák a présfej hűtőrendszert, az olajhűtő-fűtő rendszert, a számítógépes vezérlést (automata leállítás, féltautomata indítás, automata termelésszabályozó rendszer), a vázba integrált géptest hangszigetelését és a készre szerelt kábelezést.

Az alapgépbe integrált számtalan tartozék és kiegészítő mellett a BPU brikettáló gép előnyei:

  • Önhordó, daruzható, gyorsan áttelepíthető vázszerkezetbe integrált brikettálógép, adagolósiló és érintőképernyős vezérlés,
  • Gyors és könnyű telepítés (indításra készen szállítjuk), egyszerű áttelepítés,
  • Számítógéppel optimalizált működtetés,
  • Felxibilis présrendszere révén (nem alaptartozék) különböző összetételű anyag is brikettálhatók a présfej cseréje nélkül,
  • Akár 24 órás, folyamatos brikettgyártásra is alkalmas,
  • Alacsony zajkibocsátású,
  • Könnyen tisztítható és szervizelhető.
Letölthető fileok:
DOWNLOAD_THIS_FILE_Scfn-bpu-brikettalo-sorozat.pdf[CF Nielsen BPU brikettáló gépek adatlapja]87 Kb
 
Hirdetés
 

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

SZAVAZZON!

Ön szerint a brikett vagy a pellet ismertebb a megújuló fűtőanyagok közül?
 

OLDALTÉRKÉP


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, daráló és pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem