Pénz a lelke mindennek - a brikettálásnak is

Tetszik vagy sem, minden komoly fejlesztés előtt - és a brikettáló üzemek létesítését én már ide sorolom - beruházási (üzleti) tervet kell készíteni. Figyelembe kell venni a berendezések, technológiák költségeit, a szállítás, a telepítés költségét, a működéhez szükséges személyi és infrastrukturális (üzemeltetés, közművek stb.) költségeket, a bejövő és kimenő pénzáramlásokat (cash flow), sőt a lehetséges kockázatokat is!

Hozzászólások (1)


A hozzászólások megjelenítése/elrejtése
...
hali. ha en szalmabol szeretnek brikettet gyartani,akkor milyen daralo kell hozza?meg hat mi egyeb? koszi avalaszt. Hali..
KATONA LAJOS , 2009. szeptember. 07.

Véleménye van? Ossza meg másokkal!

kisebb | nagyobb

Brikettáló gép | CF Nielsen mechanikus brikettáló gép | A takarékos BPU brikettáló egység (akár 600 kg/óra brikett)
A takarékos BPU brikettáló egység (akár 600 kg/óra brikett)

cf-nielsen-bpu-3200-brikettalo-uj

A legújabb fejlesztések eredményeként örömmel mutatjuk be a verhetetlenül kedvező ár-érték arányú CF Nielsen BPU (Briquette Press Unit) brikettgyártó egységeket. A BPU rövidítés egy olyan kompakt, mégis széles körben alkalmazható mechanikus brikettáló-egységet takar, amely alapfelszereltségével és energiahatékonyságával is veri az erős nemzetközi mezőnyt. Alapos elemzések és műszaki fejlesztések hatására termelési kapacitása további 20%-kal növekedett - a továbbfejelsztett présrendszernek és számítógépes vezérlésnek köszönhetően - ugyanakkora energiafelhasználás mellett. De nem csak ebben egyedülálló! Ára 30%-kal alacsonyabb, mint ha külön-külön vásárolná meg a silót, a brikettálógépet, az olajhűtő-fűtő egységet és az érintőképernyős vezérlést. CF Nielsen BPU 3200 brikettáló gép induló ára nettó 89.000 EUR.

A BPU jelű brikettáló gép két teljesítménykategóriában kapható. A kisebb változat a BPU 2500 jelű 18,5 kW-os motorral akár 350 kg/óra teljesítményre is képes, míg a nagyobbik, 22 kW-os BPU 3200 jelűvel a 600 kg/óra teljesítményű brikettálás sem lehetetlen.

A brikettáló egység magában foglal minden olyan egységet és kiegészítőt, amely a kiváló minőségű brikett előállításához szükséges. Óriási előnye, hogy nem szükséges helyszíni szerelés, mert már a gyárban az ön alapanyagához ideális présrendszerrel szerelik és állítják be a vezérlést, így a telepítési költségek minimálisak, szinte csak a szállításra korlátozódnak. Egyszerűen csak bedugja és brikettál! Önnek csak a megfelelően előkészített alapanyag adagolásáról kell gondoskodnia, a többit a brikettáló gép és az automatikus vezérlés elintézi. Más mechanikus brikettáló gépekhez képest szintén nagy előnye, hogy speciális flexibilis présrendszerrel is felszerelhető, amely - bizonyos korlátok között - többféle típusú alapanyaghoz adaptálható, így alapanyagváltás vagy az alapanyag összetételének megváltozása esetén sem felételenül szükséges a préshüvelyek cseréje.

A BPU sorozat brikettáló egységei alapfelszereltségként tartalmazzák a présfej hűtőrendszert, az olajhűtő-fűtő rendszert, a számítógépes vezérlést (automata leállítás, féltautomata indítás, automata termelésszabályozó rendszer), a vázba integrált géptest hangszigetelését és a készre szerelt kábelezést.

Az alapgépbe integrált számtalan tartozék és kiegészítő mellett a BPU brikettáló gép előnyei:

  • Önhordó, daruzható, gyorsan áttelepíthető vázszerkezetbe integrált brikettálógép, adagolósiló és érintőképernyős vezérlés,
  • Gyors és könnyű telepítés (indításra készen szállítjuk), egyszerű áttelepítés,
  • Számítógéppel optimalizált működtetés,
  • Felxibilis présrendszere révén (nem alaptartozék) különböző összetételű anyag is brikettálhatók a présfej cseréje nélkül,
  • Akár 24 órás, folyamatos brikettgyártásra is alkalmas,
  • Alacsony zajkibocsátású,
  • Könnyen tisztítható és szervizelhető.
Letölthető fileok:
DOWNLOAD_THIS_FILE_Scfn-bpu-brikettalo-sorozat.pdf[CF Nielsen BPU brikettáló gépek adatlapja]87 Kb
 
Hirdetés
 

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

SZAVAZZON!

Ön szerint a brikett vagy a pellet ismertebb a megújuló fűtőanyagok közül?
 

OLDALTÉRKÉP


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, daráló és pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem