LEGO, Tuborg és CF Nielsen

Amint azt tudjuk, a dánok nem csak a söreikről és a Lego termékeikről híresek világszerte, hanem a CF Nielsen révén a brikett gyártó gépeikről is. Most rátettünk még egy lapáttal.

Tizenkét darab CF Nielsen BP6500HD brikettálóval a világ legnagyobb brikett gyártó üzeme

A képen látható brikettüzem talán a világ legnagyobb teljesítményű, de mindeképp a legkorszerűbb brikett üzeme, amit valaha építettettek. A megrendlő kilétét, a szállítási szerződés részleteit és a telepítés helyszínét még előttünk is hosszú hónapokig teljes homály fedte. Az összesen tizenkettő darab BP6500 HD brikettáló egységből álló üzem éves szinten 100.000 tonna brikett előállítására képes, így az európai biomassza piac korlátait ismerve feltételeztük, hogy egy ekkora üzem csakis Európán kívül létesülhet.

Brikettáló vagy pellet gyártó gép pályázatból?

A pályázati kiírások széles választékából a pályázatok szakértője, a NEOCONS Vállalkozásfejlesztési Iroda segítségével választottuk ki azokat, amelyek támogathatják a brikettáló berendezések beszerzését. Mivel minden pályázat eltérő feltételeket tartalmazhat, kérjük gondosan tanulmányozza át a leírásokat, vagy kérdés esetén írjon nekünk!

Nem ígérjük, hogy minden itt felsorolt pályázat alkalmas az ön számára, de ha vállalkozása megfelel a feltételeknek, és az brikettalo.hu oldalon bemutatott berendezéseket tőlünk rendeli meg, pályázatát akár díjmentesen is elkészítjük és mindent megteszünk azért, hogy céljainak megvalósításához vissza nem térítendő támogatást is szerezzünk.

Fontos tudnia, hogy a pályázatok többsége utófinanszírozású (noha egyik-másik keretében lehetőség van előleg igénylésére). Ez azt jelenti, hogy sikeres pályázat esetén a beruházás megvalósítását követően van lehetőség a pályázati támogatás folyósítására.

A sikeres pályázat kulcsa a megfelelően előkészített, megtervezett lebonyolítás, melynek kritikus tényezője a pénzügyi tervezés. Segítségére leszünk a brikettáló berendezések beszerzésének pénzügyi tervezésében és a teljes projekt lebonyolításában.Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében (VEKOP 1.2.1-16)

A PÁLYÁZAT 2016. JÚNIUS 28-TÓL ÁTMENETILEG FELFÜGGESZTÉSRE KERÜLT! 

Pályázzon velünk brikettáló vagy pelletáló gépre! Mikro- és kisvállalkozások esetében akár 55%-os támogatás is elnyerhető! 

A felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai KKV-k termelési kapacitásainak bővítése Pest megyében, amely során korszerű termékelőállítási képességek megteremtésének és bővítésének céljából lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására.

Bővebben...
 
Pályázzon velünk brikettáló vagy pelletáló gépre!

FIGYELEM! VÁLTOZÁS!

Felülvizsgálat miatt 2016.02.22-én, hétfőn időszakos felfüggesztésre kerülnek az alábbi pályázati kiírások:

GINOP-1.2.2-15 „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása”
GINOP-1.2.5-15 „Logisztikai szolgáltató központok fejlesztéseinek támogatása”
GINOP-1.3.1-15 „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása”

A pályázati felhívásokat a későbbiekben módosított feltételekkel és előreláthatóan keretemelésekkel kiegészítve ismét elérhetővé teszik.
A GINOP-1.2.2-15 „Mikro, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” c. felhívás esetében várhatóan az újranyitást követően a nem szabad vállalkozási zónának minősülő településekről ismét lehet pályázni.

 

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése”  című (GINOP-1.2.1-15 kódszámú) pályázati felhívás forráskimerülés miatt 2015. szeptember 18-ával felfüggesztésre került.

palyazat-2015-ginop-brikettáló-pelletáló

Csak azok a vállalkozások pályázhatnak, amelyek egyéb tevékenységükből keletkező saját melléktermékükből szeretnének brikettet vagy pelletet gyártani. Ezért a pályázat elkészítése komoly szakértelmet kíván. Ne bízza akárkire! Ne dőljön be hangzatos ígérgetésnek, és főleg ne fizessen előre pályázatírásért! Minden általunk forgalmazott gép korszerű, energiatakarékos motorokkal szerelt, biztonságos nyugat-európai termék és megfelel a pályázati kiírás követelményeinek. Ne vegyen kínait, mert csak szenvedni fog vele! És van még néhány jó tanácsunk...

Letölthető fileok:
DOWNLOAD_THIS_FILE_Spalyazat-kerdoiv-2015.pdf[Pályázati előminősítő kérdőív]692 Kb
Bővebben...
 
Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása (GINOP 1.2.2-2015)

FIGYELEM! A pályázat 2016. február 17-től időszakosan felfüggesztésre került!

A felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése.

Bővebben...
 
Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1-2015)

FIGYELEM! Jelen pályázati felhívás forráskimerül miatt 2015. szeptember 18-án FELFÜGGESZTÉSRE került!

A pályázati felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, amely során lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására. Közvetett cél a mikro-, kis- és középvállalkozások piaci pozíciójának erősítése, új munkahelyek létrehozását eredményező beruházásainak támogatása (csak feldolgozóipari beruházás támogatása).

Bővebben...
 
Hamarosan kiírásra kerülnek 2015 első pályázatai!

2015. március 24-én hivatalos formában, a Magyar Közlöny legújabb számában is meghirdetésre került a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) idei évben felhasználható pénzügyi kereteinek felosztása és a pályázatok tervezett határideje.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Hirdetés
 
Hungarian Czech English German Italian Romanian Russian Slovak

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés
Hirdetés

OLDALTÉRKÉP


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, daráló és pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem