Hibát hibára halmozunk?

Az elmúlt hónapokban elkövettük azt a hibát (ha lehet ezt hibának nevezni), hogy próbáltuk jól kiszolgálni, főleg információval ellátni a brikettprések, a pelletgyártó gépek és úgy általában a brikettálás vagy a pelletgyártás iránt  érdeklődőket. Így minden szabad vagy kevésbé szabad időnkben azokat a telefonos érdeklődőket tájékoztattuk, akiknek még csak sejtésük sem volt a a brikettálás technológiájáról, és úgy gondolták, hogy befektetés nélkül vagy kizárólag ajándék pályázati pénzzel megveszik az aranytojást tojó tyúkot. Vagy stílszerűen - az aranyrudat préselő gépet. A valóság egy kicsit más...sajnos ehhez is kell pénz, elszántság és persze megbízható, jó kis gépek.Hidraulikus brikettálók feed

regisztralasA felsorolásban a hidraulikus működési rendszerű brikettáló gépeket láthatja. A gépek főbb paramétereit az alábbi listában is megtekintheti, de ha egy gép részletesebben érdekli, kattintson a 'BŐVEBBEN...' feliratra, és máris láthatja a részletes terméklapokat. Az egyes termékeknél megadott árak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót.

AZ ÁRAK MEGTEKINTÉSÉHEZ REGISZTRÁLNIA KELL, MAJD EZT KÖVETŐEN BE KELL JELENTKEZNIE!

A regisztráció körülbelül egy percet vesz igénybe, kattintson jobb oldali menüsorban a 'REGISZTRÁCIÓ' feliratra vagy jobb oldalon lévő gombra!HB E60 ECO hidraulikus brikettáló

Olcsó, kis energiafelvételű (5,5 kW) hidraulikus rendszerű brikettáló kis mennyiségek időszakos brikettálására. Óránkénti teljesítménye 15-70 kg brikett. 
Termék részletek...


NANO E55 hidraulikus brikettáló

A legolcsóbb és legkisebb energiafelhasználású hidraulikus brikettáló. 4 kW-os motorral, 5 cm átmérőjű brikettet gyárt. Ideális kis házi gazdaságok vagy kisebb asztalosüzemek, feldolgozók számára. Óránkénti teljesítménye: 15-60 kg/óra. 
Termék részletek...


NANO E60 hidraulikus brikettáló

A legolcsóbb és legkisebb energiafelhasználású hidraulikus brikettáló. 5,5 kW-os motorral, 6 cm átmérőjű brikettet gyárt. Ideális kis házi gazdaságok vagy kisebb asztalosüzemek, feldolgozók számára. Óránkénti teljesítménye: 15-70 kg/óra. 
Termék részletek...


HB E55 hidraulikus brikettáló

Kedvező árú, alacsony energiafelvételű (5,5 kW) hidraulikus rendszerű brikettáló kis mennyiségek időszakos brikettálására. Óránkénti teljesítménye 15-60 kg brikett. 
Termék részletek...


HB E55 V-PLUS hidraulikus brikettáló

Kedvező árú, alacsony energiafelvételű (5,5 kW) hidraulikus rendszerű brikettáló, kis mennyiségek időszakos brikettálására. Különlegessége a folyamatos alapanyag-ellátás és az egységes brikettméret. Óránkénti teljesítmény 15-60 kg brikett. 
Termék részletek...

Mutat: #  
Találat 1 - 5 / 13
Hirdetés
 
Hungarian Czech English German Italian Romanian Russian Slovak

BELÉPÉSHirdetés

HULLADÉKDARÁLÓ

Az általunk ajánlott remek ár-érték arányú hulladék-daráló és aprító gépek a www.hulladek-daralo.com oldalon. Kattintson ide a jó hulladék-daráló megtekintéséhez!

Hirdetés

OLDALTÉRKÉP


brikettáló, pelletáló

Brikettáló gép, daráló és pellet gyártó gépek

Ipari darálók, aprítók, granulátorok

Pellet és brikett kereskedelem